Shipment

Account
Je kunt een bestelling maken met of zonder account. Wanneer je een account aanmaakt is het mogelijk inzicht te krijgen in jouw bestellingen en bespaar je tijd bij een volgende aankoop.
Na het plaatsen van een bestelling ontvang je automatisch een orderbevestiging. Blijft je mailbox leeg, dan staat deze bevestiging wellicht bij ‘ongewenste mail’ of ‘spam’.

Levertijden & Verzendkosten:

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 14:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 4,10   voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 6,75   voor bestellingen tot en met 10 kilo
€ 13,00 voor bestellingen van 10 tot 23 kilo

De kosten voor verzending worden verder bepaald door het gewicht van je pakketje en zijn afhankelijk van de tarieven van Post NL. De kosten worden berekend in de laatste stap van het bestel proces.

Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.


Gratis afhalen
De mogelijkheid om de producten af te halen bieden wij ook. Uiteraard betaal je dan geen bezorgkosten. Laat bij het afrekenen weten of hiervoor kiest! (afhalen is enkel op afspraak)